· · Komentari: 0
ZDRAVLJE

Oštro upozorenje žene koja je dobila opekotine od sunca: Obavezno koristite kreme

Tokom sunčanja obavezno je koristiti kreme sa visokim zaštitnim faktorom

1625228766_plikovi.jpg
Foto: Youtube printscreen/ViralHog

Žena je dobila na desetine bolnih i upalnih žuljeva nakon što je tokom letovanja u Turskoj, jedan dan izgorela na suncu.

Pročitajte još: Visoka vlažnost ubija više od vrućine! Najviše je ugrožena jedna grupa ljudi

Tokom sunčanja, veoma je bitno koristiti kreme za sunčanje, posebno ukoliko imate osetljivu kožu, onda vam je potreban i veći faktor zaštite. Video koji je podelila, nastao je tokom letovanja u Turskoj, nakon sunčanja na plaži.  NJena leđa bila su prekrivena plikovima, koji su veoma bolni.

Sunčanje bez zaštitne kreme može biti veoma opasno

U opisu videa napisala je "Rezultati sunčanja bez nanošenja kreme", čime je htela da stavi do znanja svima, da je ovo veoma opasan potez koji je napravila, jer su neki plikovi bili toliko veliki, da su bolovi bili neizdrživi.

Pročitajte još: Da li je preosetljivost na hranu bolest?

Poznato je da opekotine povećavaju rizik od dobijanja opakih bolesti, zbog čega je jako bitno da se tokom sunčanja zaštite kremom za sunčanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.