Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

Pomaže kod PUŠAČKOG i VIRUSNOG KAŠLJA: Napravite čaj od ČETIRI SASTOJKA i rešite problem koji muči mnoge

Ukoliko se borite sa kašljem od koga ne možete da spavate, pokušajte sa konzumacijom ovog čaja koga i narodna medicina preporučuje.

1643657119_tea-g231f4d8d5_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Pušački kašalj je nešto sa čim se susreće većina pušača. Čak i kada uspete da ostavite cigarete, kašalj je nešto što će ostati prisutno još neko vreme. 

S druge strane, uporan suvi kašalj koji može biti i posledica neke virusne infekcije, često može dovesti do toga da i vi i vaši ukućani provedete čitavu noć budni.

Pročitajte još: Za dobar početak dana: Napravite napitak pun MAGNEZIJUMA, od samo 4 SASTOJKA (RECEPT)

Ovaj čaj od luka, koji nije preterano ukusan je pravo čudo kada je u pitanju zaustavljanje kašlja. Ukoliko ga ispijate svaku noć, kašalj bi trebalo da prestane kroz nekoliko dana. 

Recept za čaj protiv kašlja

Sastojci:

- 1 crveni luk
- 6 dl vode
- 2 kašike šećera
- 1 kašika meda

Priprema:

U šerpicu koja ne zagoreva najpre stavite dve kašike šećera. Kada šećer počne da se karamelizuje dodajte polako svu vodu. Isecite luk na krupne delove, nije neophodno sitno ga naseckati. Zatim ga dodajte u šerpicu.

Sačekajte dok voda provri, onda pustite neka se luk krčka još par minuta. Sklonite sa ringle i ostavite neka luk odstoji u čaju još 10 ili 15 minuta. Na kraju, kada budete hteli da pijete čaj, dodajte kašiku meda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas