· · Komentari: 0
PRIRODNA MEDICINA

Večeras lezite sa MOKRIM čarapama, pa preko obujte VUNENE! Kad pročitate zašto, nosićete ih svako veče!

Ovaj način lečenja smiruje groznicu, jer zapravo greje telo.

1618574277_vunene.JPG
Foto:YoutubePrintscreen

Možda vam zvuči ludo, ali Nemci ovu tehniku koriste već dugi niz godina i tvrde da dosta pomaže

Da biste uspeli da izbegnete većinu bolesti, osnovni uslov jeste da vam imunitet bude jak.

Kada je imuni sistem ojačan do maksimuma, organizam je teško podložan virusima, ali i ozbiljnijim oboljenjima.

Posebno bi trebalo da se čuvate u sezoni prehlada i tokom promenljivog vremena, koje koristi ovaj osetljivi trenutak da oslabi prirodni mehanizam odbrane vašeg tela.

Ukoliko ste ipak podlegli prehladi, prvi savet svakog lekara jeste da se dobro odmorite i naspavate, kao i da unosite dosta tečnosti, a univerzalni lek za prehladu koji bi svima pomogao još uvek ne postoji. 

Tu je i stara dobra terapija domaćom supom i čajevima, koja okrepljuje organizam i pomaže mu da se izleči.Ipak, tu je još jedan trik za koji do sada možda niste ni čuli.

Možda vam zvuči ludo, ali Nemci je koriste već dugi niz godina i tvrde da dosta pomaže.

U pitanju je spavanje sa mokrim čarapama!

Ova metoda poboljšava cirkulaciju, otklanja nesanicu, ali i leči simptome gripa i prehlade bolje nego hiljadu tableta! Takođe, ovaj način lečenja smiruje groznicu, jer zapravo greje telo. Suština ove nemačke metode jeste dobra cirkulacija - što je protok krvi veći, šanse da se razbolite su sve manje.

Sve što treba da uradite jeste da pred spavanja zagrejete stopala u toploj vodi, a potom potopite par tankih, pamučnih čarapa u hladnu vodu. Iscedite višak vode iz čarapa, obujte ih i odmah lezite. Preko morkih obujte vunene čarape i mirno spavajte.

Ujutro ćete primetiti da su mokre čarape sada suve, a da se vi osećate mnogo bolje, kao i da ste spavali bolje i mirnije nego inače.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.