Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Da li ste i vi među njima? Ovo je PET NAMIRNICA koje niko ne voli, a neizmerno su zdrave

Ma koliko da se trudimo i da znamo koliko su zdrave, ove namirnice nikako ne volimo...

1624090792_aubergine-3471316_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

U javnosti je poznato da je najzdravija hrana najčešće ona bezukusna hrana, namirnice koje nikako ne želimo da jedemo, ali smo svesni da čuvaju naše zdravlje. Donosimo vam spisak pet namirnica koje su zdrave, a koje nam nikako ne pašu.

Pročitajte još: Kratki vodič za božansku kapljicu: Uparite sireve uz vina

Zdrave, ali neukusne namirnice

Patlidžan - mekan je i gorak dok je svež, sam po sebi nema nikakav ukus i postaje kašast kad se koristi u kuvanju. Sve su to osobine koje baš ne govore u prilog patlidžanima.

Plavi sir - prepoznaćete ga po intenzivnom mirisu, odnosno smradu. Za one koji ga vole, idealan je dodatak salatama, umacima i sendvičima.

Prokelj - podstiče organizam na pojačano ispuštanje gasova. Odličan su prilog raznim jelima, ali ih deca redovno mrze dok ih deo odraslih jede samo kad baš mora. Prilikom kuvanja ne smeju biti prekuvane, a najbolje ih je poslužiti sa maslinovim uljem i soli.

Pročitajte još: Šta mu je, sve ima? Ptičice mogu da budu nervozne, ali i da dobiju papagajsku bolest

Škembići - mnogima se okreće želudac već pri samom pogledu na škembiće. Nekada su bile jelo sirotinje, a danas ih možete naći u najprestižnijim restoranima. Radi se o izrezanom goveđem želucu.

Sardine - većini su previše masne i previše aromatične. S druge strane, odličan su izvor omega-3 masnih kiselina i proteina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas