· · Komentari: 0
Multialat

Šest funkcija “hemijske olovke” (VIDEO)

Ova “Gerberova” višenamenska alatka lako se koristi samo jednom rukom, a namenski je napravljena za pecaroše

1607592642_Gerber-LineDriver.jpg
Gerber-LineDriver - foto: “Gerber”

Američka kompanija “Gerber” proizvodi razne multi-alate dizajnirane kako za službenu upotrebu u vojsci i policiji, tako i za civilne korisnike - zanatlije, planinare, bicikliste...  

Pročitajte još: OZBILJAN alat ili FENSI GEDžET (FOTO)

Može da se koristi jednom rukom, dok je pričvršćen za pojas, foto: “Gerber”

Ako pecate, sigorno vam nije drago da dobar deo vremena na obali provedete u prilagođavanju opreme, vezivanju čvorova, zameni udica i sličnim aktivnostima koje obično zahtevaju još jednu ruku i strpljenje baš kada žurite. “Gerberov” novi alat Fishing LineDriver multi tool predstavlja dobru investiciju.  

Više funkcija u kopmaktnom alatu, foto: “Gerber”

Za oko 40 dolara (u SAD) dobijate namenski dizajniran alat sa šest funkcija u formatu malo deblje hemijske olovke. Osmišljen je tako da se lako koristi jednom rukom.

Fishing LineDriver pomaže u provlačenju najlona kroz okce udice, čisti okca, seče najlon, montira “vrtilice” za mamac, fiksira olovo, pomaže u vezivanju više vrsta čvorova… Sa obe strane ima radne čeljusti, sečiva za najlon su efikasna i dugotrajna, a sam alat je lepo oblikovan.  

Pročitajte još: Ipak PRETEŽAK za civile (VIDEO)

Višefunkcionalni alat dimenzija malo deblje hemijske olovke, foto: “Gerber”

Šnala za džep ga čvrsto fiksira, tako da neke funkcije možete koristiti i ne skidajući ga sa pojasa ili prsluka. Nadamo se da će uskoro biti u ponudi i kod nas.  

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.