Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Ako vam je VEZA u KRIZI, obratite pažnju: Bliži se dan u DECEMBRU kada najviše parova RASKIDA

Prema jednom istraživanju, određen je dan u decembru kada najviše parova raskine.

1639147001_shutterstock_259629341.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Hladniji zimski meseci uvek su karakterstični i po tome što nam raspoloženje opada pre nego što dođu praznici. Sumorno vreme napolju utiče i na našu psihu, a kako su pokazala istraživanja, utiču i na naše ljubavne veze.

Naime, rezultati različitih statistika pokazale su da se većina parova rastane na jedan isti dan u decembru!

Pročitajte još: Ovi ZNAKOVI ih odaju: Fotograf na venčanju zna koji brakovi su osuđeni na RAZVOD (VIDEO)

Prema jednoj Fejsbuk statistici, gde se govori o raskidu veze – ispostavilo se da je 11. decembar dan u godini kada se događa najviše raskida.

Ovo nije zvanična i reprezentativna anketa, pa ne postoje izjave o uzrocima i razlozima za raskid, ali postoje naznake zbog čega se to događa.

Najpre, u pitanju su veze koje su već neko vreme u krizi i nestabilne. S druge strane, mnogi žele da samostalno, bez svađa i briga, započnu novu godinu i praznike, te žele da se oslobode tereta loše veze.

Zbog čega je to tačno 11. decembar — to se ne može objasniti. Međutim, statistički gledano, za vreme praznika sve se opet popravi, pa u to vreme nastaje mnogo novih veza.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas