Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

SEDAM situacija kada LAGANJE partnera u vezi nije GREH

Prema nekim istraživanjima bele laži mogu da očvrste odnos

1592560453_Depositphotos_5022773_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto
Oglas

Poverenje je stub svake ljubavne veze. Međutim, partneri neretko koriste "bele laži" iz različitih razloga. U najvećem broju slučajeva, dečku ili devojci ne govorimo istinu kako ne bi povredili njihova osećanja. Izdvojili smo sedam situacija kada laganje u vezi ne predstavlja greh. 

Pročitajte još: PET razloga ZAŠTO muškarci vole STARIJE ŽENE

1. Kada vas partner zlostavlja, laganje je u potpunosti opravdano. Devojke u ovim situacijama lažu partnera iz straha, da ga ne bi provocirale, pa zato kriju sms poruke, telefonske pozive...

2. Kada želite da izbegnete neugodan odgovor na teška i neprijatna pitanja, npr. ako vas partner upita "Da li si ikada voleo/volela nekog više od mene?" ili "Da li ti je on/ona privlačniji/a od mene?" najbolje je da u ovom slučaju pribegnete beloj laži i kažete - ne. Iako je sve u redu u vašoj vezi bezbednije je da odgovorite negativno za svaki slučaj.

Foto: Depozit foto

3. Kada želite da raskinete sa nekim, ali hoćete da umanjite njen/njegov bol, većina pribegne lažima nego da u lice svojoj nekadašnjoj ljubavi kaže sve šta misli.

4. Kada vaša svađa nikako da prestane, neko od vas dvoje mora da popusti. Tada slažete i kažete kako je partner u pravu i da ste izvinjavate, iako ovako ne mislite, ali ćete barem prekinuti "paljbu".

Pročitajte još: Pročitajte PET najpouzdanijih znakova da ste sreli OSOBU ZA CEO ŽIVOT

5. Kada vam dečko/devojka da poklon koji vam se ne sviđa uopšte, radije ćete reći da ste oduševljeni nego da partera rastužite tako što ćete mu reći da vam se ne dopada. Na ovaj način nećete povrediti partnerova osećanja.

Pročitajte još: NIJE U PITANJU SEKS: Za OVU ODLUKU muškarcima je potrebno 15 minuta, a ženama ČITAV SAT!

6. Kada ste tek ušli u vezu sa nekim, a želite da izbegnete sastanak na koji vam se baš i ne ide. Najbolje je da slažete kako imate neku neodložnu obavezu i ne uništite nešto što bi kasnije moglo da preraste u pravu vezu.

7. Kada vam se ne dopada partnerova nova frizura ili garderoba potrudićete se da ga ne uvredite tako što ćete mu reći da je napravio loš izbor.

Pročitajte još: Pitali ste se kako izgleda IDEALNA LJUBAVNICA? Otkrivamo vam sve muške tajne!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas