· · Komentari: 0
kućni ljubimci

Izbor KUĆNOG LJUBIMCA otkriva mnogo o VAŠEM KARAKTERU: Saznajte kojoj GRUPI LIČNOSTI pripadate

Odlučili ste da uzmete mačku, psa ili možda zmiju kao kućnog ljubimca - čak iako samo priželjkujete ove kućne ljubimce to govori mnogo o Vama!

1643984169_dog-g03eb4e5e2_1280.jpg
Foto: pixabay

Kućni ljubimac kojeg imate ili biste voleli da ga dobijete otkriva mnogo toga o vašem karakteru.

1. Pas – emocionalni ste Psi vas vole 100 odsto vremena, apsolutno i uvek. Svaki dan koji provodi sa vama je najsretniji dan u životu vašeg psa. Ne kaže se za džabe da su psi najbolji čovekovi prijatelji. Oni vas poštuju i cene, čime vam dokazuju da vas niko nikada neće voleti kao pas.

2. Mačka – bezbrižni ste O mački ne morate mnogo brinuti, sve dok joj dajete hranu. Ona ne zahteva tako mnogo pažnje kao pas. Dok je hrane, ona sve može sama. Vama je dobro jer vam ona pravi društvo, a i njoj je dobro pored vas.

3. Zmija – neustrašivi ste Ako posedujete zmiju kao kućnog ljubimca, onda ste najverovatnije neustrašivi i s vama se ne treba sukobljavati. Vi ste uvek spremni za nove avanture i malo čega se zaista bojite.

Pročitajte još: Kako da znate da li je vašem PSU previše VRUĆE u KUĆI?

4. Hrčak zabavni ste Točak po kojem hrčak stalno ide i koji se stalno vrti zaista je smešan i zabavan, a takvi ste i vi. Volite zabavu, volite da se smejete i svima ste zanimljivi.

5. Pticačudni ste, ali zanimljivi Ako volite ptice i papagaje, malo ste čudni, ali u isto vreme vrlo zanimljivi, pametni, izdvajate se iz mase. Intrigiraju vas neobične i nesvakidašnje stvari. Uvek ste voleli da izbegavate klasične stvari i birali ste nešto neobičnije.

Pročitajte još: Zankovi da MAČKA manipuliše sa nama: Simpatična ponašanja kućnog ljubimca

6. Egzotične životinje – pomalo ste hladnokrvni Ako volite egzotične životinje i hteli biste da imate jednu kao kućnog ljubimca, može se reći da ste hladnokrvni. Takvim životinjama baš i nije mesto u kući i teško ih je pripitomiti. NJima bolje pristaje njihovo prirodno okruženje, nego zatvorenost u četiri zida.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.