Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Neobična porodica: Bračni par udomio medveda pre skoro tri decenije (FOTO)

Čuda se dešavaju

1610815459_medved.jpg
Foto: YouTube printscreen /Caters Clips
Oglas

Bračni par iz Rusije, pre skoro tri decenije, udomio je tromesečno mladunče medveda kome su dali ime Stepan.

Pročitajte još: Svojim ponašanjem pas vam mnogo govori: Evo kako da ga razumete

On sada ima više od dva metra i težak je oko 200 kilograma, a prema njemu se od prvog dana, Svetlana i Jurij Pantelejenko, ophode kao prema ravnopravnom članu porodice. Ruski par je medveda usvojio kada je imao svega tri meseca. Pronašli su ga lovci kako bez majke tumara šumom. Bio je u vrlo jadnom stanju.

On je tako druželjubiv s ljudima, nikada nikog ne bi povredio  .

Jako je druželjubiv i uprkos uvreženom mišljenju, nije nimalo agresivan. Štaviše, ima veseo i živahan karakter. Voli da se grli i igra, a isto tako i da gleda fudbal i zaliva cveće. Inače, čak je postao i zvezda malih ekrana, jer je glumio u velikom broju ruskih filmova. Omiljena poslastica mu je koncentrisano mleko sa šećerom, a dnevno pojede oko 25 kilograma ribe, povrća i jaja. 

Ako bi neko rekao da je Stepan ipak zver, kojoj može jednog dana da se probudi divljina u duši, pa da povredi svoje vlasnike, Svetlana kaže da je to isključeno.

                                           Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas