· · Komentari: 0
LEPOTA

BUDITE SAM SVOJ MAJSTOR: Trikovi koji će vam pomoći da sredite obrve kod kuće

Tri jednostavna i laka trika.

1605599096_Depositphotos_183142912_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Većina nas je nekad preterala sa čupanjem obrva i onda nismo znali kako popraviti novonastalu situaciju, a posebno je to problem kada nemamo vremena otići u kozmetički salon.

Teško je biti sam svoj majstor, posebno kada su u pitanju obrve, koje su jedne od najosetljivijih područja za sređivanje.

Pročitajte još: Promenite izgled za samo 30 sekundi

Probajte serum za rast

Serum za osnažiće folikule i rast obrva, tako što će podstaći cirkulaciju, a istovremeno će regnerisati i osnažiti podstojeće dlake. Jako je važno da budete uporni, jer će serum svoje rezultate da da tek nakon šest do  osam nedelja.

Serum će delovati za 6 do 8 nedelja!

Počešljajte obrve

Najlakša stvar koju možete da učinite je da počešljate obrve u smeru rasta. Zaboravite na češljanje prema gore, umesto toga četkicom ih začešljajte preko područja gde nema dlaka.

Pročitajte još: Negovane OBRVE: Jednostavan recept od samo dva sastojka

Obojte ih

Bojanje obrva u tamniju nijansu daće iluziju punijih obrva. Možete otići kod kozmetičara da vam to uradi ili možete samostalno probati kod kuće uz pomoć seta za bojanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.