· · Komentari: 0
FRIZURE

BACITE mašinicu i kupite malo ULJA, jer sad svi MUŠKARCI traže DRITANKU

Moderni džentlmen se nikada ne šiša "na keca", ne pravi "tarzanku" i "čeroki" frizuru.

1599121782_DritonAbazovic.PNG
Foto: Instagram/ screenshot dritanabazovic

Frizeri su nas ubeđivali da će ove godine mušakrci ponovo nositi šiške. Kakav promašaj!

Pročitajte još: Ovo su ČETIRI najmodernije BOJE KOSE za PREDSTOJEĆU SEZONU

Od kada se pojavio na političkoj sceni Dritan Abazović nikog ne ostavlja ravnodušnim. NJegov izgled je ponovo u žižu interesovanja doneo bujnu mušku kosu.

"Dritanka" ide uz odela i sportski stajling.

Posle mnogo godina, pa i decenija "torture mašinice" Dritan je vratio u modu gustu kosu i klasičnu frizuru koja podjednako dobro izgleda uz odela, ali i sportski stajling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny days 🌼

A post shared by dr Dritan Abazovic (@dritanabazovic) on

Dakle, pored "frindž frizure" u kojoj su šiške u prvom planu, a pozadi je kosa kratko ošišana, mnogi su pomislili da će biti u trendu ako se ofarbaju u plavo i naprave "Sun Kised" frizuru.

Muški paž
Paž su za muškarce frizeri toplo preporučivali, ali ova frizura odgovara samo onima koji imaju tanke vlasi.
"Frindž" i "kvif" frizure sletnje, a "dritanka" je za sva vremena!

Muškarci su se uželeli duže kose, što je izrodilo novu frizuru "kvif". Prvi je poneo "kvif" frizuru Dejvid Bekam, a to je, praktično, vraćanje kose "na velika vrata". Ubrzo se ponovo pojavila frizura "zalizana unazad".

Pročitajte još: Ko jede CRNO grožđe DOBRO SPAVA, a ko čisti kožu OVIM tretmanom ima LEPO LICE

Šiša se na dva meseca i koristi samo ulje.

Sve ovo frizure su, ustvari, vodile kanajnovijem hitu u frizerskim salonima: "dritanki". Bujna, talasasta kosa ne treba da se šiša mašinicom. Muškarac koji ima čime da se pohvali na glavi ponosno treba da nosi ovu frizuru, jer to ne mogu svi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dialogue Zajedno do rjesenja 🤝

A post shared by dr Dritan Abazovic (@dritanabazovic) on

Pročitajte još:  Evo kako da se ZAUVEK rešite najvećeg ženskog neprijatelja - MASNE KOSE!

Frizura "Undercut" odavno nije popularna, a ove godine joj je udahnut novi život sa modifikacijom "Hok underkat". Ova frizura podrazumeva da je gornji deo kose duži, a sa strane je visoko podšišana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.