· · Komentari: 0
BOJE

Birajte DžEMPER prema boji kose: TIRKIZ za crnke, a PLAVUŠE greše ako nose BELO

Bela boja stoji svima? Ne, baš.

1604656135_Deposkracen.png
Foto: Depozitfoto

Crna boja ne stoji svima. Naprotiv! Crna dodaje godina, pa i kilograme iako dame misle da nije tako!

Pročitajte još:  MODNI TRENDOVI kojih se jedino deca 90-ih sećaju (FOTO)

Plava kosa

Plavuše su jedine žene koje su elegantne kada nose crni kaput, haljinu ili sako. Kontrast plave kose sa crnom garderobom još više ističe lice. Plavuše su lepe u belom, ali neprimetne.Kada obuku ciklama haljinu to je već razlog da se za njima okrene čovek. Međutim, plavuše su kraljice dizajna! Svaki oblik printa lepo stoji ovim damama. Svaki!

Crna kosa

Bela kragna?
Ne zaboravite - svaka žena sa belom kragnom izgleda svežije!

Deluje da crnokose žene imaju mnogo mogućnosti, ali nije tako. Ovim ženama je zabranjena crna garderoba (jer će izgledati kao gavran), ali i bran i teget. Svetle nijanse? Ne, njima najbolje stoje konkretne, jake boje poput ciklame, tirkizne, mint zelene i slično.

Pročitajte još: VEČITO U TRENDU: Neprevaziđene CRNE PANTALONE kec iz ormara! (FOTO)

Crvenokose

Pogrešno se misli da su plavuše najlepše i krem sakou i bež haljini. To su boje za crvenokose. Međutim, ovim ženama stoje i jake boje, pa kada crvenokosa obuče tirkiznu haljinu - svi ostanu bez daha. NJima stoji i crno, ali jedina boja koju treba da izbegavaju je braon. Tačnije, treba da beže od kesten i mračnih nijansi, dok su svetle, čak, poželjne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a @dior kind of day ✨ #PaTi #spanglishversion @spotify @itunes

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pročitajte još: Super trikovi sa KOREKTOROM: Evo na koje se sve načine može koristiti

Brinete

Deluje lako, ali nije. Brinete tek treba da utvrde šta im stoji i da se drže proverenih boja. Naime, veoma je važna boja tena, jer ako je bleda - mora da izbegava crnu i žutu, a ako je tamnijeg tena - ukoliko nosi tamno delovaće mračno. Dženifer Lopez je najbolji primer brinete sa tamnijim tenom i primetićete da uvek nosi vesele nijanse. Ukratko, brinetama najbolje stoji bela, a ne crnkama, kao i lavanda, crvena, tirkiz...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.