Oglas
· · Komentari: 0

BOTOKS U ČAŠI: Isprobajte napitak koji vam može pomoći da izgledate svežije i mlađe

Mnoge žene tvrde da im je ovaj napitak pomogao da oporave kožu lica

1697700699_Foto-Shutterstock-botoks.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Jedan napitak postao je viralan za vrlo kratko vreme jer je veliki broj žena potvrdio da su nakon redovne konzumacije primetile da im je ten lepši, a ujedno su i brže gubile kilažu, pa ga zbog toga mnogi zovu i botoksom u čaši.

Zato ne čudi što je jedan napitak postao viralan gotovo preko noći, a hiljade žena potvrdile su da primećuje osetnu razliku kako kada je reč o licu tako i kada se radi o telu.

Sastojci:

2 očišćene narandže

4 do 6 šargarepa ili pola pakovanja malih šargarepa

3 cm isečenog đumbira

1/3 šolje vode

Priprema:

Sve namirnice stavite u sokovnik, a potom ih procedite. Ukoliko nemate aparat za hladno ceđenje, dobijenu smesu možete procediti kroz gazu ili pamučnu čistu krpu.

Konzumira se jednom dnevno i idealno bi bilo pred spavanje, kako bi zdravi sastojci odradili svoju „magiju“. Ukoliko vam je kombinacija jaka, najbolje je krenuti tri puta sedmično, pa postepeno povećavati, a već kroz mesec videćete promenu u izgledu kože i tela, piše Wanted.rs.

Zašto ga zovu botoksom u čaši

Veoma je prosto… Svi ovi sastojci bogati su vitaminom C i pokreću proizvodnju kolagena koji je poznat da utiče na lepotu kože, kose i noktiju.

Naučno je dokazano da vitamin C povećava sintezu proteina kolagena, koji služi za obnavljanje oštećene kože. Kada vitaminu C iz narandže i đumbira dodamo i vitamin B iz mrkve, dobijamo formulu koja može sjajno delovati na celokupan izgled našeg lica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas