· · Komentari: 0
PRIRODNI PREPARATI

Ne bacajte vodu od KROMPIRA. To je PRVA pomoć protiv opadanja kose!

Zdrava kosa ključ je lepote, ali često opada zbog zagađenja i hemijskih preparata.

1611612262_kosa.png
Foto: Pixabay

Želja svih žena je da imaju dugu i zdravu kosu, jer se na nju posmatra kao na odraz ženske lepote. Međutim, sve žene znaju da im jaka i duga kosa neće porasti preko noći.

Pročitajte još: Usporite starenje kože vrata: Dve navike treba uvrstiti u svakodnevnicu

Kako bi kosa bila lepa i duga, potrebno je da svakodnevno utiču na zdravlje kose putem prirodnih namirnica, kako bi postigle brži rast kose.Donosimo vam tri najbolja prirodna proizvoda za brži rast kose.

Voda od krompira
Voda od krompira sadrži sastojke koji jačaju kosu, sprečavaju opadanje i pospešuju njen rast. Krompir je bogat hranljivim materijama koje su blagotvorne za kosu, i sa ovim prostim trikom uspećete da poboljšate rast kose. Jedino što treba da uradite je da prokuvate koru krompira u većoj količini vode, ostavite da odstoji, a zatim kosu ispereti ovom tečnošću.

Belance

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Belance je bogato vitaminima i proteinima koji značajno utiču na rast kose. Kako biste iskoristili njegove prednosti, odvojite belance od žumanceta i umutite ga, zatim ga nanesite na celu kosu i ostavite da deluje 20 min. Nakon toga kosu isperite.

Ulje jojobe

Pročitajte još: Miteseri, akne i ostala ZLA na licu: Tri ZAKONA koja moraju tinejdžeri da poštuju

Jojobino ulje ima strukturu molekula sličnu eteričnim uljima za negu kože, te se prema tome koristi za hidriranje i jačanje kose, naročito ako je kosa slaba, tanka i sklona krzanju. Svoj omiljeni regenerator pomešajte sa malo ulja jojobe, a takože možete jojobino ulje nanositi direktno na kosu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.