· · Komentari: 0

Frizer poznatih otkriva kako da dobijemo KONJSKI REP pun volumena: Potrebne su vam samo dve gumice

Konjski rep u poslednje vreme izuzetno je popularna frizura. Idealan je način da sklonimo kosu sa lica, a da u isto vreme dobijemo frizuru

1668415984_profimedia-0688946860.jpg
Foto: Profimedia

Svi želimo onako bujne konjske repove poput poznatih ličnosti na crvenim tepisima. Sada postoji i lak način da do toga dođemo. Frizer koji se sarađivao sa brojim poznatim damama, poput Kim Kardašijan, Arijanom Grande, Dženifer Lopez, otkrio je tajnu bujne kose vezane u rep.

Napravite dva konjska repa za obimnu iluziju

Prema rečima poznatog frizera Krisa Epltona, sve što vam je potrebno da napravite bujniji konjski rep su dve elastične gumice za kosu. On je podelio tutorijal na društvenoj mreži TikTok gde je podelio sve korake. 

Pročitajte još: Frizer objašnjava zbog koje greške možemo da izgledamo i deset godina starije

Počinje tako što joj kosu deli na dva dela. Zatim, uzima gornju polovinu i pričvršćuje je u visoki konjski rep pomoću jedne od gumica. Zatim, deli donji deo na dva dela i obavije ih oko prethodnog repa, što rezultira zadivljujućim i obimnim visokim repom.

- Ovo će u suštini učiniti da izgledate kao da imate upola veću količinu kose nego što imate, tako da je ovo odlično za svakoga sa tankom i retkom kosom - podelio je Eplton.

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.