Oglas
· · Komentari: 0
CIPELE

Jedine PAPUČE koje se nose na jesen: Štikla nikad deblja!

Mule papuče su obavezan deo garderobe svake dame koja drži do sebe.

1630487717_jesenje-sandale.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Letnja obuća još je na sceni, jer iako nema više sunčanih dana srce nam ne dozvoljava da poželimo da utoplimo svoja stopala.

Pročitajte još: Pripremite dva jesenja komada garderobe: Ko bi rekao da će se nositi danju? (FOTO)

Zatvrene papuče

Po svemu sudeći, baškariće se naše noge još neko vreme u otvorenim modelima, u kojima prednjače oni sa četvrtastim prednjim delom. Bilo da je reč o otvorenoj, bilo o zatvorenoj obući.

Ova prva najviše podseća na papuče koje dobijate u spa centrima, jer imaju tanke, ravne đonove, široke su, za po centimetar ili dva šire od stopala, koje drže kaišićima između palca i prsta do njega, baš kao klasične japanke.

Pročitajte još: Tri princeze povezuje modni detalj: Kraj leta je vreme da ga i vi ponesete(FOTO)

Visoke sandale kaiševima

Kada ovom osnovnom modelu dodate još kaišića, iznad skočnog zgloba i horizontalno preko prstiju, dobijate elegantniju varijantu koja može da "trpi" i nešto veću štiklu. Četvrtasti prednji deo srešćete i na papučama, ravnim ili sa višim potpeticama, a tirkizna i koralnocrvena boja stoje im "kao salivene".

Foto: Depozit

Oblik kocke krasi potpetice vanvremenskog modela sandala sa dva kaišića, širim iznad prstiju od stopala, i nešto užim oko članka, ali i donekle zatvorenije modele koji idu potpuno uz nogu, nalik čarapi, ostavljajući prste otvorenima.

Pročitajte još: LISTA NAJBOLJE JESENJE ODEĆE: Ovih 7 stvari treba da imate u ormaru! (FOTO)

Potpuno drugu krajnost čine duboke cokule, martinke u beloj boji, sa rupicama poput čipke, duž celog lista, koje će vas predstaviti u isto vreme kao romantično-nežnu i drsko-smelu damu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas