Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Kako na JEDNOSTAVAN način da KOSU ofarbate SAME kod kuće

Uz ova uputstva nećete morati kod frizera

1593079788_Depositphotos_4232409_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Farbanje kose kod kuće može biti vrlo jednostavno. Potrebna vam je farba, četkica, hidrogen i rukavice. Uz ova usputstva za pola sata uspešno ćete ofarbati kosu u odabranu boju, a uštedećete novac koji bi potrošile u frizreskom salonu.

Pročitajte još: JAJE, MAJONEZ i KEČAP na kosi? Isprobani recepti, probajte i vi!

1. Kada kupujete farbu za kosu ne uzimate boju koja je za dve nijanse svetlija ili tamnija od vaše trenutne. Poslušajte ovaj savet u suprotnom vas čeka neizbežan odlazak kod frizera na popravljanje posledica ove greške.

2. Možete koristiti kolor šampon koji je idealna za one dame koje žele da vide kako će im neka druga boja stajati. Međutim, sa ovim bojama ne možete dobiti svetliju kosu, već samo možete osvežiti prirodnu boju kose ili je potamneti. Otprilike traje do dvadesetak pranja i postepeno bledi.

Foto: Depozit foto

3. Vodite računa o mrljama od farbe koje često prave dame koje same kreću da se farbaju. Pazite kako ne biste uništile odeću, isprljale zidove i nameštaj umazanim rukama. Zato je najbolje da se farbate u kupatilu u staroj odeći. Neka vam uvek pri ruci budu vlažne maramice kako biste odmah mogle da brišete nove fleke.

Pročitajte još: Sa 20 "terajte" modu, sa 30 istaknite prednosti, sa 40 pokrijte kolena!

4. Uvek farbajte kosu kada je prljava u suprotnom osetićete peckanje i svrab. Ne brinite ako ste prethodno stavljale druge proizvode za kosu, na primer penu ili lak za kosu pošto su boje su dovoljno snažne da prodru kroz sve njih.

Pročitajte još: Šta sve UZROKUJE pojavu "dosadnih" MITISERA i kako da ih se OTARASITE

5. Pre farbanja po licu, vratu, uz rub kose i na uši nanesite gustu hidratantnu kremu jer će ona stvoriti barijeru koja će vas zaštititi od fleka. Vodite računa da kremu ne namažete na koren kose, jer se na tim mestima boja neće primiti. Ako se negde ipak provuče mrlja od farbe isprobajte sredstvo za skidanje šminke, sok od limuna ili pepeo od cigarete.

Pročitajte još: BAKIN ŠTRIKERAJ će ovog leta vredeti kao suvo zlato, evo i za šta će vam trebati

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas