· · Komentari: 0
lako i praktično

Kako od obične TAŠNE da napravite praktičan RANAC? Transformišite svoju torbu pomoću tri laka koraka (VIDEO)

Ženske tašne znaju da budu preteške, pogotovo ako je ceo dan nosimo na jednom ramenu, ali da li znate da svaku možete transformisati u praktičan ranac

1652887215_fashion-gf98ce8f41_640.jpg
Foto: Piksabej

Kada nam se jedno rame umori, onda prebacimo tašnu na drugo i tako u krug. Međutim ovo nije dobro za našu kičmu da imamo težinu i sav teret jednostrano. 

Pročitajte još:  Oversajz KOŠULJE JARKIH BOJA su trend za proleće/leto 2022 : Evo kako da ih nosite

Ali pomoću ovog trika koji se pojavio na društvenim mrežama možete svaku tašnu pretvoriti u ranac, kada god se umorite ili samo želite da promenite stajling. 

Pretvorite svaku tašnu na jedno rame u ova tri laka koraka: 

1. Stavite kaiš svoje tašne preko glave. 

2. Spustite ga do struka. 

3. Prebacite torbu preko glave. 

Važno je da tobru spustite što duže možete do poda, pa onda da je stavite preko glave. Ovo će funkcionisati sa svakom torbom koja ima samo malo duži kaiš ili lanac. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.