· · Komentari: 0
STIL

Kako se nosi BELO? Omiljena boja Džeki Kenedi, koja će vas učiniti pravom damom! (FOTO)

Leto je idealan period za belu boju.

1627377944_pjimage--5-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ Jutjub/ allbrands_by_gooleesha / Inside Edition

Džeki Kenedi je u svoje vreme važila za modnu ikonu i plenila je pađnju svojim svedenim i elegantnim modnim izborima. NJeno pink odelo koje je nosila na dan Kenedijevog ubistva, ušlo je sve modne anale.

Međutim, omiljena boja Džeki Kenedi je - bela! Kako je nosila belu boju, možete pogledati na fotografijama ispod.

Pročitajte još: Miljenica princeze Dajane upecala duplo starijeg bilionera: Na venčanju nosila nekoliko Dolce & Gabbana venčanica! (FOTO/VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy (@lacoquette777)

Kako da izgledate dobro u beloj odeći?

  • Isprobajte različite teksture. Želite da ovaj monohromatski izgleda sve samo ne dosadno?
  • Uparite pametno bele komade garderobe sa drugim bojama.
  • Razbijte monotoniju dodacima.
  • Bela zahteva sređenu frizuru i šminku, kako ne biste izgledali anemično. Ovo pravilo ne vađi za lepršave letnje kombinacije, kada odlično idu uz preplanuli ten i prirodan izgled.
     

Koje boje idu najbolje uz belu? 

Spojite bele sa tamnijim bojama, posebno tokom zime i jeseni. Mornarska, crna i siva su sve sjajne mogućnosti. Na primer, možete probati bele farmerke sa mornarskim sakoom ili smeđim mokasinama.

 

Da li bela svima dobro stoji?

Čista bela boja se odlično slaže sa svima. Ako utvrdite da vam bela odeća ne stoji sasvim dobro, pogledajte je u prirodnom svetlu i uverite se da zapravo nema hladne ili tople tonove kako vam se činilo na ofingeru.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.