· · Komentari: 0
FRIZURE

NEON frizura je baš SUPER, ali ima jednu VELIKU MANU: Šta uraditi sa UNIŠTENOM kosom? (VIDEO)

Devojka prvo smeđu kosu ofarba u roze nijansu, a kada shvati da ne može da je prefarba oboji je u ljubičastu. Sledeći korak...

1594974974_MackenzieMarie.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Mackenzie Marie

Neon nijanse su tako moderne! Devojke koje nose kosu u raznim bojama su zanimljive! Roze kosa stoji, čak i ženama sa trideset godina!

Pročitajte još: Nos i usne možete da operišete, ali OČI NE: Katarina iz Kruševca savetuje šta da uradite sa ogledalom duše

Foto: Youtube/ screenshot Mackenzie Marie

Dakle, obično se počne sa svetlijom nijansom i to je, najčešće, roze ili tirkizna boja. Međutim, neon kosa je, očigledno, osmišljena za one koji ne moraju da peru kosu često.

Naime, posle nekoliko pranja kosa - izbledi. Tu je i izrastak, koji je prvo simpatičan, a onda je svima jasno da se devojka više od mesec dana nije farbala.

Roze kosa postaje ciklama, pa teget i, na kraju, crna.

Pošto se boja nije isprala, iako proizvođači farbe tvrde da hoće, mora ponovo da se ofarba. Zašto da ne promeni nijansu? Od roze postaje ciklama, a od tirkizne se ofarbaju u zeleno.

To je obično kraj, jer svako sledeće farbanje mora da bude tamnije. Na kraju, kosa dobija dugine boje, jer su sve nijanse ostale ili frizer rešava problem farbanjem u crno.

Sprej za neon boju?!
Većina se u neon boju farba sprejem za kosu na kojem piše da je za jednokratnu upotrebu i ispira se posle nekoliko pranja. To nije tačno.

Pročitajte još: Potpuni HIT ili najveća BIZARNOST? Da li biste i vi svojoj kosi uradili OVO?!

Naravno, neon kosa uvek može da se blanšom prefarba. Međutim, blanš toliko uništava kosu, koja je već izmučena farbanjem, da je jasno da će uskroo početi da otpadaju pramenovi.

Razna pakovanja neće pomoći da se jednom uništena suva kosa oporavi. Posle nekoliko farbanja postoji samo jedan spas.

Pročitajte još: BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Profesionalni frizeri smatraju da je jedini spas za potpuno uništenu kosu - kratka frizura.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.