· · Komentari: 0
ZIMSKA KOLEKCIJA

OVAKVE JAKNE SU HIT: Izgledaćete odlično i biće vam toplo

Skoro da ne postoji dizajnerski brend koji u svoju kolekciju jesen/zima 2020. nije uključio model prošivene jakne.

1605778591_Depositphotos_325608484_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Prošivene jakne odavno su prestale da budu samo sportski komad - postale su nezaobilazne u raznim zimskim kombinacijama.

Možemo biti srećni što je nosiva i topla odeća postala hit. Ove jakne nisu samo za neobavezne trenutke, već se mogu iskombinovati dobro i za izlazak u grad ili poslovne prilike.

Pročitajte još: BEZ POSETE FRIZERU: Kako da posvetlite kosu kod kuće bez korišćenja štetnih hemikalija

Jakne su, kada je reč o odeći, ekvivalent jorgana, a posebno su dobra vest za one koji vole da im je toplo, ali ne i da na sebi imaju mnogo slojeva odeće tokom najhladnijih meseci u godini.

Dok je prethodnih decenija ovaj trend imao estetiku usredsređenu na tinejdžere, za jesen - zimu 2020. kreirani su elegantni modeli za odrasle.

Foto: Depozit

Mogu ih nositi svi uzrasti!

Pročitajte još: Obrišite BORE ispod očiju! Napravite same ULJE koje će vam vratiti godine

Skoro da ne postoji dizajnerski brend koji u svoju kolekciju jesen - zima nije uključio model prošivene jakne sa punjenjem, ima ih u različitim krojevima, bojama i dužinama, na vama je samo da odaberete. Dodatna preporuka za izbor ovakvog komada je to što se svakako može nositi više od jedne sezone.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.