Oglas
· · Komentari: 0
BEZ TRUNKE ŠMINKE

Rijana kao "devojka iz komšiluka": Vrećasti duks, pocepane farmerke, ali LUJ VITON patike koštaju PRAVO BOGATSTVO (FOTO)

NJujork se zabeleo pod pahuljama u zimskoj noći, a Rijana je odlučila da iskoristi veče da se prošeta.

1642500110_pjimage---2022-01-18T105928.597.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuvenu Riri najčešće viđamo u glamuroznim modnim kombinacijama koje su pravljene za crveni tepih ili drugi javni događaj, ali kako se tridesettrogodišnja pevačica oblači privatno, sasvim je druga priča.

Rijana voli kežual izgled, trenerke, patike i farmerke i ona to odlično nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K🌹 (@ri_ri_navy)

U večernjoj šetnji NJujorkom, obukla je iscepane farmerke, obični plavi duks, tamno zelenu jaknu (mnogi su prokomentarisali da je to tip jakne za deke) i sve u svemu. Svaki komad odeće je komotan i idealan za šetnju. Opuštena frizura, sa puštenim loknama koje padaju preko ramena, ispratila je ovaj svakodnevni izgled pevačice.

Pomislili biste da Rijana izgleda kao prosečna devojka sa srpskih ulica, ali pevačica je ipak imala je jedan "kec u rukavu". u pitanju su dizajnerske patike, modne kuće Luj Viton. Ove bele patike-čizme koštaju neverovatnih 3.900 dolara, a na sajtu modne kuće stoji da je u pitanju muški model.

Pročitajte još: Kejt Mos proslavila 48. rođendan: Za žurku odabrala MOĆNU KOMBINACIJU, a ćerka je prati u stopu (FOTO)

I tako se Rijana ušuškala u muškobanjastu kombinaciju, papreno skupu, rekli bismo.

Kako vam se dopada Rijanin modni izbor?

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas