Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

Prirodno rešenje za negu temena: Ovaj piling krije jedan tajni sastojak, a svi ga imamo kod kuće (RECEPT)

Ovaj piling poboljšava kvalitet kose, čini je jačom i sjajnom.

1609880207_Depositphotos_141133026_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Prirodno je da želimo za sebe samo najbolje, i da ne pitamo za cenu. Ali ako želite da ovog puta isprobate prirodno rešenje za negu vlasišta, koje vas pri tom neće mnogo koštati, isprobajte ovaj tajni sastojak. U pitanju je smeđi šećer. Osim što je zdraviji u odnosu na kristalni beli, on čini čuda sa vlasima kose i to već kroz nekoliko nedelja. 

Pročitajte još: Sve PREDNOSTI hladne vode za kožu! Primenite ove savete i videćete NEVEROVATNE rezultate

Piling za vlasište od ovsene kaše i smeđeg šećera

Ova specifična mešavina, uspešno sa temena glave uklanja svu mrtvu kožu, prljavštinu i ostatke sredstava za stilizovanje kose poput gelova, laka ili pene. Ona omogućava koži na vašem vlasištu da "prodiše", pojačavajući cirkulaciju krvi u flikulima kose.

Pročitajte još: TRIK SA KOREKTOROM koji ćete obožavati, a koristi ga Adel

Sastojci:

  • 2 kašičice smeđeg šećera
  • 2 kašičice ovsene kaše
  • mala posuda
  • 2 kašičice regeneratora za kosu
  • 15 kapi maslinovog ulja

Postupak:

U maloj posudi pomešajte smeđi šećer i ovsenu kašu. Dodajte smesi 2 kašike regeneratora za kosu, sjedinite sastojke, dodajte potom maslinovo ulje i promešajte. Kada se dobije ujednačena smesa vaš piling za vlasište je spreman za korišćenje. Nanesite ga na suvu ili polu-vlažnu kosu (po želji) i blagim kružnim pokretima masirajte skalp. Nastojte da ravnomerno rasporedite smesu po celoj površini glave posebno se zadržavajući na temenu. Ostavite potom da deluje oko 20 minuta i zatim temeljno isperite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas