· · Komentari: 0
ŠMINKA

TRIK SA KOREKTOROM koji ćete obožavati, a koristi ga Adel

Isprobajte i oduševićete se.

1609792263_Depositphotos_141820268_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kada pomislimo na ovu pevačicu, prvo se setimo njenog uvek savršeno istoniranog lica, koje kao da blista. Ako ste mislile da vaše nikada ne može da izgleda tako, prevarile ste se.

Pročitajte još: Poznate ličnosti se kunu u "SIRT DIJETU": Adel je sa njom smršala 30 kilograma!

Maltene sve žene koriste korektor, a da nisu ni svesne njegovih mogućnosti. Znamo da je osnova svakog besprekornog tena, ali znamo i da je teško zadržati ga ceo dan na licu.

Adel nema tih problema, jer njen šminker ima jednostavan trik.

Pročitajte još: ADEL nakon NEVEROVATNE TRANSFORMACIJE TELA, otkrila koja KNJIGA je uticala na to da okrene novi list u svom životu (FOTO)

- Da biste sprečile nakupljanja korektora u sitnim naborima oko očiju na kraju dana, pre nanošenja bi trebalo da nanesete bazu za senku - navodi Adelin šminker Majkl Džeston.  

Zapravo, radi se o tome da je ova baza gušća i ima veliku moć zadržavanja šminke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.