Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Sviđa vam se trend "NO MAKE UP", ali TO ne znači BEZ ŠMINKE, već nešto što NE OČEKUJETE

Kako priroda menja svoje tonove u jesen, prelazeći iz jarkih, intenzivnih u blaže i "mirnije", tako se menjaju i boje ruževa koje bi trebalo da nosite ove jeseni.

1602343291_Depositphotos_211226074_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Sjajne i intenzivne tonove smenjuju nešto svedeniji, koji se oslanjaju na nude nijanse, odnosno one koje su najpribližnije boji vaše kože.

Da bi vam dobro pristajala, ova nijansa trebalo bi da bude samo jedan ton svetlija ili tamnija od vašeg tena, pa i usana, jer će u suprotnom napraviti veći kontrast koji će biti lakše uočljiv, što vam kod odabira ovih nijansi nije cilj.

Pročitajte još: Prava JESENJA MASKA ZA LICE: Kupite BUNDEVU

Međutim, nije samo nude modni imperativ ove jeseni, postoje odskakanja u vidu "temperamentnih" boja, poput crvene, ciklame ili pink. Takođe, sve nijanse roze i boje cigle, pa čak i purpurne, više je nego poželjno da se nađu na vašim usnama.

Ovogodišnji trend "no makeup" podrazumeva lice na kojem se šminka ne vidi Foto: Depozit

Sedef, mat, sjajni...
Što se tiče teksture karmina, sve dolaze u obzir, tako da nećete pogrešiti ako se odlučite za bilo koji od njih - sedef, mat ili sjajni.

Ono što gotovo svi bolji ruževi sada sadrže u sebi su sastojci koji istovremeno, dok ih čine izazovnima, neguju i hidriraju usne, dajući efekat sjaja. Samo ukoliko se odlučite za mat karmin, taj efekat će izostati u potpunosti.

Karmin u olovci je za žene u žurbi, ali se brzo skinu...

Popularni su i karmini za usne u olovci, koji su praktičniji za upotrebu ukoliko ste u stalnoj žurbi, pa se i šminkate u letu, bez ogledala, jer predstavljaju nešto između sjaja i klasičnog, dugotrajnog karmina. Jedina mana im je što se, u skladu sa brzinom nanošenja, brže i lakše skidaju sa usana od "običnog" ruža.

Pročitajte još: BOB je HIT ove sezone: Kako stilizovati popularnu KOSU IZNAD RAMENA

Dok se ulepšavate pred izlazak iz kuće, prilikom šminkanja ne zaboravite da je vodeći mejkap trend za celu ovu godinu "bez šminke", i da je jedini proizvod koji se bespogovorno na svakom licu podrazumeva, upravo ruž za usne. Tako da - dajte mu na značaju, neka postane vaše lično obeležje koje će vas već na prvi pogled izdvajati iz mnoštva drugih dama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas