· · Komentari: 0
TEST

Test ženstvenosti: Ovaj detalj vas čini pravom damom

Nisu šminka, frizura i garderoba

1645360266_zena.jpg
Foto: Pixabay

Jednu damu ne čini samo fizički izgled, mada, postoje izvesni izbori o kojima moramo voditi računa. Nije reč o frizuri, šminci, već - noktima!

Pročitajte još: Trikovi za lepotu: Nanesite ajlajner prema obliku očiju

Danas je moguće imati nokte kakve poželite. Razne vrste lakova i manikira vam omogućavaju da vam ruke budu negovane bez mnogo truda, a da lak traje duže, mnogo duže.Te

Ipak, pre nego što se odlučite za neki upadljivi, šareni manikir, imajte u vidu da pravim damama bolje pristaju kratki, uredni nokti. Dugi, veštački nokti sa ukrasima odavno nisu u trendu, ali sa kratkim, jednobojnim nećete pogrešiti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.