Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOŽE

Tri saveta za uklanjanje MASNOG ODSJAJA sa čela, brade i nosa

Ukoliko vam je masnija je T zona, primenite ove savete.

1602072440_Depositphotos_10540675_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Sjaji li vam se područje nosa, brade i čela lojne žlezde vam verovatno proizvode dodatne količine sebuma, koji začepljuje pore i stvara mitisere. Doskočite tim problemima unapred uz pomoć efikasnih saveta za negu kože lica.

1. ČIŠĆENJE

Prvi korak u rešavanju masnog sloja sa T zone jeste odgovarajuće čišćenje lica ujutro i uveče. Odaberite nežni tonik za umivanje sa niskim PH vrednostima koji će ukloniti višak masnoća sa površine kože, ali neće uništiti zaštitni sloj. Lice nemojte tretirati agresivnim sapunima, jer ćete postići suprotni efekat. Jednom sedmično napravite i piling kože koji će ukloniti mrtve ćelije i nečistoće sa površinskog sloja kože.

Pročitajte još: JESENJE čišćenje: LICE MAŽITE onim što JEDETE

Foto: Depozit

2. NJEGUJUĆA MASKA

Barem jednom nedeljno priuštite sebi masku za lice koja će ukloniti višak masnoća sa područja brade, nosa i čela. U tom zadatku posebno će biti delotvorna zelena glina, običan sveži krastavac narezan na kriške ili "smoothie" napravljen od malo ovsene kaše, jednog svežeg krastavca i kašike jogurta kog je dobro držati na očišćenom licu oko pola sata, a potom isprati hladnom vodom.

Pročitajte još: Zaboravite na BOTOKS! Ovo je idealna maska za PRIRODNO ZATEZANJE LICA

3. NEŽNI MAKE-UP

Agresivne kreme i kozmetički proizvodi dodatno će zamastiti T zonu. Zato birajte nežne pudere i druge preparate za lice. Najbolje bi bilo aplicirati organske proizvode za lice s prirodnim AHA kiselinama, te vitaminima A i E.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas