Oglas
· · Komentari: 0

Turkinje otkrile TAJNU mladolikog izgleda: Evo koja tri prirodna proizvoda one koriste

Saveti koji vam mogu pomoći da zadržite mladoliki izgled

1691922373_izgled.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kako Turkinje uspevaju da izgledaju tako mladoliko? Odlučili smo da saznamo o navikama žena u Turskoj koje im pomažu da produže mladost, a neke od njih su hamam, ružina vodica, prirodni piling i masaža - saveti koje može da primeni svaka od nas. Pored ovoga, Turkinje koriste 3 prirodna proizvoda koja čine da njihova koža bude zategnuta i mladolika:

1. Ulje crnog kima

U Turskoj je crni kim veoma popularan: njegove semenke se dodaju u peciva, salate se začinjavaju uljem crnog kima, a koriste se i u tretmanima lepote. Ulje crnog kima ima dobar antiinflamatorni efekat, pa se u Turskoj često koristi za problematičnu kožu. Ulje takođe deluje regenerativno i pomaže da se oslobodite bora. Zahvaljujući masnim kiselinama u sastavu, koža postaje elastičnija i hidrirana. Pored toga, ulje se može naneti na kožu glave kako bi se hranili folikuli kose.

2. Nar

Nar je bogat antioksidansima i pomaže koži da se bori protiv štetnih spoljašnjih uticaja, a štiti i od preranog starenja. Turkinje koriste kozmetiku sa narom za umirivanje i vlaženje kože. A maske sa narom takođe pomažu da posvetlite ton kože, učinite je blistavijom i glatkom.

3. Arganovo ulje

Još jedan sastojak koji pomaže ženama u Turskoj da održe mladost je arganovo ulje. Bogat je antioksidansima, vitaminom E i masnim kiselinama koji pomažu u borbi protiv bora. Ulje daje koži negovan i odmoran izgled. Turkinje takođe nanose arganovo ulje na kosu umesto regeneratora kako bi krajevi bili negovani.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas