Oglas
· · Komentari: 0
moda

UDOBNE, EFEKTNE I ELEGANTNE: Četiri modela ravne obuće koji nikad neće izaći iz mode (FOTO)

Trendovi koji ne izlaze iz mode kada je ravna obuća u pitanju. Pritom, sinonim su za udobnost i komfort.

1645005006_3cc6024ec1e52b83677b57cbc3f176c6d3999311.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Visoke potpetice svi obožavamo, ali ravna obuća može biti podjednako elegantna i uz sve to i udobnija. Osim toga, u modnoj industriji poslednjih godina ova obuća postaje popularna koliko i štikle.

Najpoznatiji modni časopisi izdvojili su 4  modela ravne obuće koji odgovaraju svakoj varijanti. Izgledaćete sjajno u ovim modelima i na poslu i u večernjem izlasku.

Pročitajte još: Moda koju treba da potražimo u PROLEĆE 2022: ČETIRI TRENDA sa kraja prošle godine dobijaju nastavak (FOTO)

1. Oksford cipele

Foto: pinterest

Jednostavnog i neutralnog izgleda uklopiće se u svaku vašu odevnu kombinaciju. Možete ih naći u raznim bojama i oblicima. Ukombinujte ih sa lepršavom cvetnom mini-suknjom ili tzv. "zvoncarama". Viši đon će učiniti da vaše noge izgledaju duže.

2. Mokasine

Foto: pinterest

Model koji svi obožavamo. Mat ili sjajne, crne ili bež - mokasine su must have svakog ženskog cipelarnika. Bez obzira na trendove koji se stalno menjaju, jedno je sigurno: mokasine nikada neće postati demode.

3. Kožne papuče

Foto: pinterest

Savršene za proleće i leto koje dolazi. Kombinujte ih uz dugu letnju haljinu ili džins i top - ove papuče su savršen spoj elegancije i udobnosti.

Pročitajte još: Ove namirnice najbolje deluju na RAST KOSE: Šta treba da se nađe na našem meniju?

4. Bele patike

Foto: pinterest

Bele patike možete uvek odabrati za šetnju, ali ovaj model jednostavno se sjajno uklapa i u elegantnije varijante. Nećete se osećati umorno kao posle visokih potpetica, a vaš stajling neće izgledati ništa manje savršeno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas