· · Komentari: 0

Uklonite RUMENILO sa lica koje se pojavljuje tokom HLADNIH dana: Sve što će vam biti potrebno su TRI namirnice

Ukoliko imate problem sa rumenilom isprobajte ovu prirodnu masku za lice

1667309676_rumenilo.jpg

Maska od 3 namirnica koja skida crvenilo lica - napravite je jednostavno i umirite kožu na jagodicama u hladnim danima!

Suočavanje sa crvenom kožom na obrazima, najčešće ispod očiju, u predelu jagodica, uglavnom se događa u hladnim jesenjim i zimskim danima kada je koža iritirana hladnoćom i vetrom. Tada je koža nadražena, suva, možda čak i ispucala - zato je potrebna adekvatna dnevna i noćna nega sa proizvodima koji odgovaraju vašem tipu kože.

Ako je koža učestalo crvena i bolna, ne samo usled hladnoće i vetra, potrebno je da se konsultujete sa dermatologom i dobijete mišljenje i terapiju od stručnjaka.

Kada želite tokom hladnih dana da smanjite rizik od crvenihobraza i osvežite i nahranite nadraženu i suvukožu, isprobajte sledeću prirodnu masku od samo 3 sastojka.

Pročitajte još: Frizer savetuje da ovakav način šišanja kose može da vas podmladi: Većina greši

Sastojci:

1 kašika meda
2 kašike jogurta
⅓ šolje ovsenih pahuljica

Priprema:

Pomešajte vrelu vodu i ovsene pahuljice i ostavite da odstoji par minuta da pahuljce nabubre. Zatim u smesu sipajte 1 kašiku meda dok je još topla i mešajte. Dodajte jogurt i dobro izmešajte. Operite lice i vrat toplom vodom i sredstvom za čišćenje bez ulja da biste uklonili šminku i otvorili pore. Nanesite masku ravnomerno i ostavite da odstoji na licu oko 15 minuta. Uklonite masku mlakom vodom, nežno obrišite mekom krpom ako je potrebno. Kada uklonite masku, naprskajte kožu hladnom vodom da zatvorite pore, a zatim osušite mekim peškirom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.