Oglas
· · Komentari: 0
BORE

ŽVAĆITE žvake, nosite dubok DEKOLTE, manje MINĐUŠE i sve će to SMANJITI KROFNICE

Bobi frizura i "V" izrez su samo neki od načina da se "sakriju" krofnice.

1596981392_Depositphotos_113648540_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Da bi se podvaljak smanjio morate vežbati, ali možete reširi problem šminkom i frizurom.

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Pročitaje još: Lice neguje KUĆNA RADINOST! Napravite domaće MASKE za sve tipove kože

Odgovarajući izbor fizure učiniće vaše lice i vrat zategnutim, bez upotrebe botoksa. Tako će kratka bob frizura dodati novu dimenziju predelu oko vaše brade i podvaljka, čineći da izgledaju tanje. Dugokose bi trebalo da vežu konjski rep, što će vizuelno izdužiti lice i vrat, skrećući pažnju sa podbratka.

Žvake mogu da pomognu mnogo! Foto: Piksabej

I odećom možete da ga prikrijete. Birajte bluze sa "ve" ili čamac-izrezom, kao i one sa niskim okovratnikom, a izbegavajte rolke i modele koji su nabrani visoko na vratu.

Volite da nosite minđuše? Samo napred, ali izbegavajte duge, viseće, jer će privući previše pažnje ka vašem podbratku. Radije se odlučite za manje, koje će pogled skrenuti sa predela brade i vrata.

Birajte bluze sa dubljim izrazom!

Šminka takođe može da vam bude dobar saveznik u ovom okršaju. Konturisanje lica mejkapom učiniće podvaljak manje vidljivim. Nanesite različite nijanse šminke na lice i time kreirajte optičke senke i linije po želji.

Pročitajte još: Umesto SKUPIH krema namažite na lice i ISPEGLAJTE BORE onim što JEDETE!

Za kraj, žvaćite žvaku, naravno onu bez šećera. Na taj način aktiviraćete mišiće oko brade i vrata i smanjiti neželjeni "visuljak", Ali, ne preterujte, jer često korišćenje žvakaćih guma ima i svoje loše strane.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas