Oglas
· · Komentari: 0

Bacate SILIKONSKE KESICE koje dobijate u KUTIJI SA KUPLJENOM OBUĆOM? Evo zbog čega bi to trebalo da prestanete da radite

Ove kesice mogu biti korisne za više stvari

1667820386_shutterstock_1005812002.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kada kupite novi par obuće u kutiji uvek dobijate kesice na kojima piše "silika-gel". Većina ih baca i smatra nepotrebnim, što je velika greška.

Ove kesice sadrže silikonski upijač u vidu kuglica koji efikasno može sprečiti prodor vlage. Na koje ih sve načine možete iskoristiti?

1. Ubacite ih u ormar

Ove kesice možete ubaciti u ormar ili u korpu za prljav veš kako bi upio višak vlage.

Pročitajte još: Trik koji će vam pomoći da osvežite svoj dom: Miris kuće će biti NEVEROVATAN, a potrebna vam je samo jedna NAMIRNICA koju već imate u kuhinji

2. Vlaga u kući

Silikonski upijač možete staviti između prozora kako bi pokupili vlagu. Takođe, ukoliko vam je telefon pao u vodu, ove kesice mogu pomoći tako što će upiti vodu iz uređaja. Možete silikonske kesice ubaciti i u dokumente, albume i ostala dokumenta kako biste sprečili da ih višak vlage uništi. Isto važi i za alat, na ovaj naćin možete usporiti neželjeni proces rđanja istog.

3. Ubacite ih u kofer

Ako imate mokre kupaće u koferu ili odeću koja je vlažna, ubacite silikonske kesice u kofer. Pokupiće višak vlage.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas