· · Komentari: 0
ENERGIJA I BOJE

Bele, crvene ili plave: Kakve SVEĆE treba paliti u kući kako biste privukli NOVAC i SREĆU u 2022. godini?

Prema feng shuiju, veruje se da i sveće imaju energiju.

1642866136_candles-g0e3e9e696_1280.jpg
Foto: Piksabej

Od davnina sveće su prisutne u našim domovima. Nekada su se koristile prevashodno za osvetljenje, ali se veruje i u njihovu energiju i moć da se otera zlo, privuče sreća i obilje i prizovu pozitivne promene u život.

Najbolji provodnici energije su voštane sveće. Kupite ih ili napravite sami od prirodnih sastojaka i upalite s vremena na vreme, a što se tiče boja, evo koje treba imati u kući kako biste privukli pozitivnu energiju, novac i sreću u 2022. godini:

Pročitajte još: Iako deluje banalno, mnogi ovo rade na POGREŠAN NAČIN: Kako se pravilno pali SVEĆA?

Bela boja

Bele sveće se pale da dom zaštite od svake negativnosti. Energija bele boje štiti kuću od siromaštva i pomaže da se ukućani odupru svemu što može negativno da utiče na dobrobit porodice.

Žuta boja

Žute sveće pomažu u privlačenju prosperiteta, posebno ako se zapale u kuhinji. Veruje se da imaju energiju koja nas sprečava da nepromišljeno trošimo i da racionalno koristimo svoje resurse.

Narandžasta boja

Narandžaste sveće simbolizuju sreću. Upalite ih u važnim situacijama, a dobro je i da osvetljavaju vaš radni prostor. Narandžasta boja može podstaći optimistično raspoloženje i lakše nošenje s problemima.

Zelena boja

Zelene sveće su simbol prosperiteta i obilja. Zahvaljujući zelenoj energiji, možete privući priliv novca, nove poslove i osigurati dobrobit cele porodice.

Plava boja

Plave sveće će pojačati intuiciju i pale se kada treba da se reše ozbiljne poslovne stvari. Za one koji rade kod kuće, stručnjaci iz oblasti bioenergije preporučuju da s vremena na vreme zapale plavu sveću na radnom mestu kako bi doneli ispravne poslovne odluke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.