Oglas
· · Komentari: 1
LAMPA

DIY lampe će ulepšati vaš dom: EVO kako ih možete napraviti SOPSTVENIM RUKAMA! (VIDEO)

Ako u vama leži kreativac, onda znači da ste uvek u potrazi za novim izazovima.

1595248573_Depositphotos_96333076_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Danas vam donosimo jedan vrlo simpatičan DIY projekat koji će ulepšati vaš životni prostor. Uživaćete jednako dok budete svojim rukama stvarali ove dekorativne elemente, ali i pri prvom i svakom narednom njihovom korišćenju. U pitanju su neobične DIY lampe, koje možete napraviti od najrazličitijih materijala.

Pročitajte još: O ovom hotelu KOLAJU PRIČE, svaki detalj govori JEDNO, a sada mami i SRBE (FOTO)

Pročitajte još: BIOFILNI dizajn je hit u svetu i žele ga i vaši zidovi!

Lampe su te koje unose magiju u prostor i čine ga vedrijim. Bilo da želite da promenite osećaj u dečijoj sobi ili dnevnoj sobi, ili želite vaš trem ili baštu da ukrasite ovog leta, sa lampama koje vam danas predstavljamo, to ćete lako učiniti.

Foto: Piksabej

Papirni lampioni su vrlo jednostavni za izradu, a pritom prostoru donose impresivnu vizuelnu privlačnost. Mogućnosti su neverovatne prilikom pravljenja ovih fantatičnih lampi, bilo u pogledu materijala, boja i dekorativnih elemenata.

Pročitajte još: Iz kupatila ODMAH izbacite crvene elemente! Evo koje boje po FENG ŠUIJU morate imati u prostorijama

Za romantičniju atmosferu možete kreirati lampion neke nežne pastelne boje, a ako želite zaista izaražajan utisak tu su uvek akcentni tonovi poput crvene i ljubičaste. Ako već imate neki od papirnih lampiona možete im udahnuti novi život bojom po izboru, šarenim vrpcama, šljokicama i sl.

Za izradu šarenih pletenih lampi ne treba mnogo ni vremena ni truda, a rezultat je fantastičan. Za osnovu možete izabrati balon oko kog će biti obmotan kanap namočen lepkom, a potpom prefarban, s tim da ćete balon po završetku projekta ukloniti. Vrlo živopisne lampe uveseliće prostor oko vas i ispuniti ga snopovima predivne svetlosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas