Oglas
· · Komentari: 0
SREĆAN DOM

Figura jedne životinje u dom privlači NOVAC, donosi POSLOVNI USPEH i čuva brak

Hindusi veruju da svet upravo leži na leđima ove životinje...

1648287551_elephant-ge629a1d3b_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Budistička tradicija uvreženo veruje da je slon je jedna od osam svetih životinja. Slon je simbol snage, moći, blagostanja i bogatstva. Veruje se da je Buda začet tako što je u obliku bijelog slona ušao u utrobu svoje majke, a da bi svaki dom bio zaštićen i blagosloven, figurice ove životinje neizostavan su deo dekoracije.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Hindusi veruju da svet leži upravo na leđima ove životinje. Oni smatraju da je ova životinja povezana sa bogovima plodnosti i svakodnevno joj upućuju molitve.

Sveti zaštitnici

Slonovi, oličenje snage i moći, zaštitiće dom od provalnika ako ih postavite u hodnik. Bitno je samo da su slončići sa podignutim surlama i okrenuti ka ulaznim vratima. Niz od pet do sedam slonova, popularnije nazvan “karavan sreće”, dobro je držati u dnevnoj sobi jer privlače blagostanje za celu porodicu. 

Figura majke slona sa mladunčetom čuva dobar odnos roditelja s decom

Ako ste se odlučili da pokrenete novi posao, stavite malo veću figuru ispod lampe, na osunčanoj južnoj strani kuće. Takođe, za uspeh na ispitima, preporučuje se da noć uoči polaganja, na knjigu stavite malo slonče. Ukoliko želite da povećate kućni budžet, onda figuru ove posvećene životinje postavite pored fontane jer tako simbolizuje reku novca.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Slon u blizini ulaznih vrata privlači sreću i snagu za ukućane, dok slon u dvorištu štiti kuću od negativnih uticaja spolja.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Figura slona u spavaćoj sobi predstavlja ljubav između dvoje i čuva brak, dok figura majke slona sa mladunčetom čuva dobar odnos roditelja s decom. Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu, ali ne zaboravite jednog u dečijoj sobi za kreativnost i znanje.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas