Oglas
· · Komentari: 0
ČIŠĆENJE

Mogu se OŠTETITI: Koje predmete ne treba brisati PAPIRNIM UBRUSOM?

Iako su jako praktični, posebno u kuhinji, papirni ubrusi ne mogu se primeniti u čišćenju nekih predmeta.

1641562731_kitchen-towel-g2424437b2_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Papirni ubrusi dobro upijaju vlagu, i odlični su kada želite da uklonite višak masnoće sa pržene hrane. Takođe, sa njima možete prebrisati i razne površine, ali za neke predmete ubrusi nisu preporučljivi, jer ih mogu oštetiti.

Kada je u pitanju drveni nameštaj, njega treba čistiti mekanom pamučnom krpom, a papirne ubruse treba izbegavati zbog suvoće i toga što prilikom brisanja mogu ostati komadići papirnog ubrusa

Pročitajte još: Brisaćete prašinu i do TRI PUTA MANJE: Skratite vreme čišćenja uz domaći sprej protiv PRAŠINE (RECEPT)

Naočare su takođe predmet koji ne treba čistiti ubrusom jer većina stakala ima zaštitni sloj koji lako možete oštetiti ako ne održavate naočare po uputstvu.

Takođe, ekrane mobilnih telefona, kao i kompjutera ne treba brisati papirnim ubrusom, jer je grub. Za ove potrebe koristite tkanine i sredstva koja neće oštetiti zaštitni sloj na ekranima, kao ni boju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas