Oglas
· · Komentari: 0
DOM

Možda već imate u kući, a niste svesni kakvu sreću donosi: 6 FENG ŠUI saveta za sreću i blagostanje

U Feng Šui tradiciji postoje četiri različita elementa, voda, vatra, drvo i metal

1616258036_Depositphotos_11549786_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Često izgleda nedostižno dostići energiju vodenog elementa u domu, ali uz par dekorativnih predmeta i sitnica, koje možda već imate u domu, pratiće vas moćna i pozitivna vodena energija.

Pročitajte još: Domaćice, ODAHNITE! Evo nekoliko saveta kako da se oslobodite NEPRIJATNIH MIRISA u kuhinji

1.Fontane

Ne postoji bolji način da se energija vode dovede u savremen dom od one koju obezbeđuje mala sobna fontana. Poželjno bi bilo da odaberete dizajn fontane koji odgovara dekoru vašeg doma ili kancelarije. Fontane imaju moć smirivanja i osvežavanja energije u prostoru.

Foto: despositos

2. Ogledala

Ogledala su vrlo moćne alatke koje mogu da promene tok energije u prostoru. Ogledala prostoru donose jako prisustvo vodenog elementa s toga su poželjna kako u stambenom tako i u poslovnom prostoru. Veliko ogledalo je poželjno izbegavati u spavaćoj sobi i iza radnog stola.

3. Plava zidna umetnost

PremaFeng shui-u boja je jedan od najlakših načina da se promeni tok energije u prostoru. Boje vodenog elementa su plava i crna, s toga je u vama željenom prostoru na severu poželjno da postavite sliku u plavom tonu. Čak i crne table po kojima se piše kredom mogu da budu dobro rešenje za kancelarijski prostor.

4. Plavi jastuci i dodaci

Veoma jednostavna tehnika unošenja Feng shui elementa vode u životni prostor ogleda se u vidu plavih dekorativnih dodataka. To mogu biti ukrasni jastuci, prostirke, zavese, prekrivači i sl. Prirodne tkanine poput svile i somota su preporučljive u te svrhe.

5. Osvetljenje u plavoj boji

DobarFeng shui zavisi od kvaliteta osvetljenja u prostoru. Ako tražite odgovarajuće ostvetljenje za vaš dom, imajte na umu vodeni Feng shui elemenat. Lampe i lusteri u plavim nijansama mogu biti vrlo zgodno rešenje.

Pročitajte još: Ako ste pod stresom preuredite SPAVAĆU SOBU: 3 stvari moraju biti na mestu

6. Zidni murali

Predivni zidni murali mogu učiniti čuda u prostoru. Možete otvoriti severni zid u svom domu pogledom na okean ili jugoistočni živahnim prolećnim vodopadom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas