· · Komentari: 0

Napravite sami TABLETE ZA PRANJE POSUĐA od jeftinih sastojaka: Uštedite gomilu novca (RECEPT)

Potrebno vam je nekoliko prirodnih sastojaka

1673689473_shutterstock_1919825531.jpg
Foto: Shutterstock

Ukoliko želite da uštedite novac ili da zamenite skupe tablete za pranje sudova koje sadrže hemikalije prirodnijim i jeftinijim, ovo je pravi recept za vas. Potrebno vam je svega nekoliko sastojaka koje sigurno imate u kuhinjskom ormariću i malo vremena.

Sastojci:

  • 100 gr sode bikarbone
  • 100 gr limunske kiseline
  • 100 gr soli
  • sok od jednog većeg limuna ili dve limete
  • kalup za 20 kockica leda

Pročitajte još: Da li koristite DRVENI PRIBOR? Posle ovog videa verovatno ćete ga baciti (VIDEO)

Sjedinite suve sastojke, pa dodajte sok od limuna i limete. Potrebno je da smesa bude srednje gusta, a nakon toga sipajte je u kalupe. Ubacite u zamrzivač i ostavite oko osam sati. Kasnije ih možete držati u frižideru.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.