· · Komentari: 0
KUĆA

Kako da naterate decu da sklanjaju za sobom? Uz pomoć OVIH TRIKOVA rešićete se nereda, a soba će biti PREUREĐENA

Dogovor sa mališanima da za sobom sklanjaju igračke uvek je kratkog daha, a možda nije problem u njima, već nameštaju

Depositphotos_224411252_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Ukoliko je deci prostor za odlaganje igračaka atraktivan i zanimljiv, oni će lakše prionuti na taj posao, a i soba će im izgledati lepše.

Pročitajte još: Komad nameštaja koji odaje vaš stil: Ovakvu fotelju MORATE da imate u domu

Postoji mnogo kreativnih rešenja za "skladištenje" igračaka, a mi vam predstavljamo samo neka od njih, trenutno najpopularnija.

Fioke

Fioke u obliku kocke mogu biti naslagane u dva reda, a izgledaće potpuno bajkovito ukoliko na sredini budu imale prorez u obliku srca, kroz koji će ih otvarati i zatvarati. Kada se tome dodaju pastelne boje i tufne, dobija se veoma funkcionalan, a vizuelno efektan deo nameštaja, u koji mogu da stanu sve igračke najmlađih.

Deca vole boju Foto: Depozitfoto

Police

Ako se polica okrene vertikalno, dobili biste potpuno drugačiji deo nameštaja. Klasične kutije za odlaganje takođe su dobro rešenje, a mogu da budu od tvrđeg kartona, drveta ili plastike. Trenutno su moderne nežne boje, pa sa tim nijansama nećete pogrešiti.

Gajbice
Zanimljiva ideja su i stilizovane drvene gajbice, ofarbane u belu boju, kao i platnene korpe sa ivicama od ratana, koje lako mogu da se gurnu ispod dečjeg stola od svetlog drveta, a da pritom izgledaju lepo
Neka soba bude zanimljiva i deca će je voleti.

Džakovi

Takođe, na stranicu bilo kog dela nameštaja možete da postavite raznobojne kuke, na koje ćete obesiti džakove vedrih boja i različitih veličina. U njih će vaša deca sa radošću ubacivati omiljenog medu ili čitavu "četu" igračaka.

Mreža

Rešenje za manji prostor je viseća mreža za igračke, sa nekoliko nivoa i velikim rupama na svakom od njih, kroz koje može proći sve, od sitnica do krupnijih predmeta. Zakačite je za kuku na plafonu.

Pročitajte još: NE BACAJTE GAJBICE: Pet načina da se dobije NOV nameštaj, a ništa ne košta

Škrinja

Drvena škrinja, čiji je poklopac tapaciran tako da se na njemu može udobno sedeti, zbog svoje multifunkcionalnosti još jedna je od dobrih ideja - u nju možete da složite sve igračke, a kada se zatvori izgleda moderno i rustično.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.