Oglas
· · Komentari: 0
TRENDOVI

Ova boja je MAGIČNA i stvara čuda! Morate je imati u kući u svim prostorijama osim u OVOJ!

Crvena je bolja praznika, s razlogom.

1608717035_Depositphotos_254548178_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Detalji crvene boje simbolišu radost, sreću i blagostanje. To je i glavni razlog zašto u kući treba imati nešto crveno.

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

Crvena boja poboljšava koncentraciju i povećava energiju. Kada ne možete da se skoncentrišete na posao koji radite ili učenje, okružite se crvenim detaljima. Dovoljno je da ispred sebe stavite crveni papir u beji vreme gledajte u njega. Druga mogućnost je da stavite ovu boju kao podlogu za monitor kompjutera.

Crveni sat, jastuče, slika, tepih...

Međutim, da bi stalno bili na visini zadatka najbolje je da crvenu boju učinite prisutvnom u svakom trenutku. Prva mogućnsot je da jedan zid okrečite u crveno. To je dovoljno, jer ukoliko to uradite sa celom sobom - vizuelno će se smanjiti.

Crvena fotelja je efektna i korisna Foto: Depozit

Druga mogućnst je da kupite crvenu fotelju ili presvlaku. Još je jeftinije i podjednako efikasno kupiti crveni jastuk koji će "oživeti" sivi trosed ili kauč.

Crveni tepih je, takođe, dobra ideja, pogotovo ako sadrži neki dezen, jer će btii izuzetno dobar za održavanje.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

Jedino mesto gde treba izbegavati crvenu boju je kuhinja. Naime, psiholozi su utvrdili da crvena boja otvara apetit, jer podiže budnost organizma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas