Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Postavljanje kreveta na ovom mestu u spavaćoj sobi bi trebalo da izbegavamo: Šta kažu FENG SHUI pravila?

Ako želite da napravite opuštajuće mesto za spavanje, pokušajte da dizajnirate spavaću sobu prema feng shui principima

1658487189_bed-g8d0539f52_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Feng šui je drevni kineski koncept koji pokazuje kako objekti u vašem prostoru mogu pozitivno ili negativno da utiču na tok pozitivne energije, poznate kao či.

Saveti za pravilno postavljanje kreveta prema feng shui-ju

Krevet je mesto gde uglavnom provodite vreme u pasivnom energetskom stanju. To je mesto za odmor i regeneraciju vašeg tela.

Pročitajte još: Klasika, elegancija ili smelost? Boje za kuhinju koje su u trendu ove sezone (FOTO)

Komandni položaj

Pomerite krevet tako da možete da vidite vrata dok ležite u njemu (znači da vi "komandujete" prostorijom). Ne treba da budete direktno u liniji sa vratila već više dijagonalno ili u ugolu od vrata.

Držite deo ispod kreveta čistim

Nered ispod kreveta sprečava potizivnu energiju da teče oko vas dok se odmarate, verovanja su feng shui-ja. Ukoliko morate nešto da držite ispod, jastuci, ćebad ili drugi predmeti povezani sa spavanjem su idealni.

Očistite spavaću sobu

Uklanjanje nereda iz sobe može da bude od velike koristi za vaše mentalno zdravlje. Razmislite o smirenim mislima, srećnijim emocijama i osećaju veće kontrole nad životom.

Pročitajte još: Kako očistiti aparat za kafu ili kuvalo za vodu: Evo zašto ne bi trebalo da koristite sirće za to

Obezbedite dobar protok vazduha

Ovo će podržati zdrav san. To možete učiniti tako što ćete prednja vrata održavati čistim.

Simetričan raspred nameštaja

Za klasičan i uravnotežen raspored, centrirajte krevet sa noćnim ormarićima i lampama sa obe strane. To predstavlja stabilnu, harmoničnu vezu, piše Goodhousekeeping.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas