Oglas
· · Komentari: 0

Uredite kupatilo prema FENG ŠUIJI disciplini: Zbog čega bi vrata trebalo uvek da budu zatvorena?

Feng šui je drevna azijska mudrost koja se koristi za optimizaciju protoka energije u vašem domu

1702479631_shutterstock_1514726069.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Jedna od tih energija je element vode, koji je povezan sa bogatstvom, mudrošću i društvenim mrežama.

Zbog toga je kupatilo oblast na koju treba obratiti pažnju kada je u pitanju feng šui. Danas su savremena kupatila prostor za odmor, čišćenje i podmlađivanje.

Sačuvaj vodu

Promišljeno čuvanje vode koju koristite u kupatilu stvara dobru energiju. Vaša svesnost i pažnja u korišćenju ovog dragocenog resursa će se uvući u druge oblasti vašeg života, uključujući i način na koji se drugi ponašaju prema vama.

Zatvorite ve-ce šolju

Da biste ublažili gubitak bilo kakvih resursa, prema feng šuiju, držite ve-ce dasku spuštenom kada se ne koristi. Kao bonus, ova jednostavna navika smanjuje vlažnost i vlagu u kupatilu.

Držite vrata kupatila zatvorena

Slično poklopcu toaleta, vrata kupatila su takođe još jedan način na koji energija može da putuje u kupatilo i niz odvod. Generalno, za sveukupno dobar feng šui držite vrata kupatila zatvorena, piše The Spruce.

Ogledalo na vratima kupatila

U većini slučajeva, ako možete da postavite ogledalo na spoljnu stranu vrata kupatila, to će poboljšati feng šui.

Biljke

Glavni problem sa kupatilom je voda koja teče. Pošto svi vole biljke, živa zelena kućna biljka je jedan od najpopularnijih načina da se poboljša feng šui svakog kupatila. Biljka transformiše opadajuću energiju vode u vitalnu životnu energiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas