Oglas
· · Komentari: 0
roditeljstvo

Jedna mama OTKRILA TRIK: Evo kako ona uspeva da nagovori decu da jedu povrće

Roditelji znaju da nije lako nagovoriti dete da pojede povrće sa tanjira.

1642845786_c49742ea4f8f038ab8618751e128b710b6cedae9.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U videu koji je pregledan više od 1,8 milijona puta, Emi kaže da je njen trik u tome da jede povrće pred decom, a onda ponudi i njih. Pokazuje koliko je to jednostavno...

Ako se trudite da nagovoriti decu da jedu povrće, onda jedna mama ima rešenje za vas. Emi je podelila jednostavan način kako uspeva da 'prevari' svoju decu, a to uključuje jedenje povrća ispred njih.

Pročitajte još: Jedna od težih stvari tokom detinjstva: Kako da NAUČITE dete da GLEDA NA SAT?

Pokazuje koliko je to jednostavno - prilazi svom sinu koji sedi na sofi, s paprikom u jednoj ruci. Dok ga pita za igru, počinje da jede papriku i nudi mu malo. Bez buke, on uzima komadić i počinje da ga jede.

@adamyfam How we get our kids to eat their vegetables… right after they finished saying they weren’t hungry! #kids #vegitables #hack #health ♬ original sound - AdAmy

Taj postupak ponavlja i sa devojčicama, koje takođe uzimaju povrće. NJen trik su pohvalili mnogi, piše Mirror.

"Naučna je činjenica da hrana ima bolji ukus iz ruke mame ili s njenog tanjira", bio je jedan komentar.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas