Oglas
· · Komentari: 0

"Prevario sam ženu da misli da nam je SIN NESTAO – hteo sam da je naučim lekciju": Tata napravio HAOS na mrežama svojim postupkom

Tata je bio besan nakon što je pre dva meseca otkrio „strašnu naviku” svoje žene i želeo je da joj naglasi ozbiljnost njenog ponašanja. Međutim, on se plaši da je možda otišao predaleko.

1645185983_family-g7f1aa85bf_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Dok je naručivao zajednički ručak preko aplikacije, zamolio je svoju ženu da odabere lokaciju sa prolazom tako da ne bi morali da uđu unutra, što bi značilo da prolaze kroz nevolju izvođenja sina iz automobila i vraćanja nazad u sedište. 

Međutim, u ovom trenutku je supruga tog čoveka objavila otkriće koje ga je iskreno zabrinulo, rekavši mu da „nije velika stvar ostaviti bebu u autu dok na brzinu kupite hranu iz radnje“.

Na Redditu, zabrinuti muž je napisao: „Nisam imao pojma da je ikada ovo uradila. Rekao sam joj da mi nije prijatno što ga ostavlja samog u autu, ni na minut, a ona mi je rekla da to radi od kada se rodio i uvek je bilo dobro. Rekla mi je da to radi da bi pokupila hranu, uletela u poštu ili apoteku, itd. Bio sam šokiran. Ne živimo u užasnom kraju, ali nije ni super bezbedan. Rekao sam da to više nikada ne uradi“.

Pročitajte još: DVA RAZLOGA zašto bi svako trebalo da razmisli o PREDBRAČNOM UGOVORU, prema rečima stručnjaka?

Nakon što se suočio sa njom, supruga je objasnila da "nikada nije prestala da razmišlja o potencijalnim opasnostima" i obećala je da će od tada prestati sa tim. Međutim, ubrzo je postalo očigledno da ona njegove reči nije primila k srcu.

Foto: Depozit

Dok se vozio kući od bratove kuće, tata - koji nosi korisničko je primetio auto njegove žene parkiran ispred njihove lokalne benzinske pumpe i - misleći da je otišla po grickalice - odlučio je da gurne glavu u prodavnicu i pozdravi se.

Međutim, nakon zaustavljanja i parkiranja pored ženinog automobila, pobesneo je kada je video da je njegov sin ponovo ostavljen bez nadzora u svom auto sedištu. Što je još više zabrinjavajuće, automobil je bio otključan.

Žena dovodi vašeg sina u opasnost kada ga ostavlja samog u autu

Pobesneli tata je nastavio: „Ne znam šta me je snašlo, ali sam u tom trenutku odlučio da odvedem sina i ubacim ga u auto (i on ima sedište). Onda sam se odvezao na drugu stranu sa parkinga benzinske pumpe i čekao da moja žena izađe. Trebalo je šest minuta da se pojavi. Kada je videla da ga nema, na trenutak je izgledala zaprepašćeno, a zatim je počela mahnito da se osvrće oko sebe i da plače".

Dalje je pojasnio da nije dozvolio da ovo dugo traje i prišao joj da joj pokaže da je njihovo dete bezbedno, nakon što je izvukla telefon, „verovatno da pozove hitnu”.

U početku, njegovoj supruzi je „izuzetno laknulo“ kada je videla da je njihov sin potpuno dobro. Međutim, to olakšanje se „brzo pretvorilo u ljutnju“ kada je shvatila šta je njen muž uradio.

Foto: Depozit

Objašnjavajući svoje drastične postupke, on joj je „rekao da mora da nauči lekciju“, podsećajući je da je „obećala da će prestati da ga ostavlja u kolima“.

Dodao je: "Bilo mi je tako lako da se zaustavim i odvedem ga. Niko drugi na benzinskoj pumpi to nije ni primetio! Tako da da je zaista odveden, ne bi bilo pomoći i bila bi 100% njena krivica."

Međutim, njegova supruga to nije baš tako videla, nazvavši ga "surovim i psihotičnim". Sledećeg dana je zahtevala izvinjenje, što je on odbio, smatrajući da bi ona trebalo da traži njegov oproštaj. Međutim, sada se pita da li je možda otišao predaleko.

Nekoliko kolega korisnika podržalo je njegovu oštru meru, a jedna osoba je prokomentarisala: "Bilo je okrutno, ali apsolutno neophodno. Vaša žena dovodi vašeg sina u opasnost kada ga ostavlja samog u autu".

Drugi je napisao: „Obično sam potpuno protiv igranja igrica, ali ovo je život tvog deteta. Podržavam tvoje postupke. Tvoja žena je veoma neodgovorna. Da ne spominjem da će uskoro biti toplo i da će ostati čak i u vrelim kolima. nekoliko minuta može biti smrtonosno“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas