Oglas
· · Komentari: 0

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH SRPKINJA OVE NEDELJE: Ovako obučene možete da idete na ručak i na svadbu

One su neverovatno hrabre kada je njihov modni stil u pitanju

1685445129_NAJBOLJE-OBUCENE-ZENE-11.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen sarajoofficial/sofijamilo/lenakovacevic_official
Oglas

Proleće nikako da dođe, još smo primorani da se oblačimo slojevito, a neke naše poznate dame poput Ive Štrljić i Seke Aleksić uspešno izvode da budu šik i da iskoriste ove temperature za neke svoje omiljene komade.

1. SARA JOVANOVIĆ

Savršena street style kombinacija naše poznate pevačice, koja je ceo stajling podigla maramom koju je vezala na glavi. Ona je za drugu priliku ponela plavu haljinu sa karnerima i kožnu jaknu, dok ej na nogama imala duboke cipele. Ukoliko umesto njih obujete crne salonke, imaćete savršen svečaniji autfit.

Foto: Instagram printscreen/sarajoofficial

2. SOFIJA MILOŠEVIĆ

Eleganatna bela haljina i sivi predimenzionirani sako, su savršen spoj za dnevni izgled, ali i večernji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

3. LENA KOVAČEVIĆ

Neobična, ali jako efektna kombinacija jedne od naših najlepših pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kare Beograd (@kare_beograd)

4. ISIDORA SIMJONOVIĆ

Belo od glave do pete je trend broj 1 ove sezone, a naša poznata glumica je otišla korak dalje pa je obukla neobičan komplet koji ne bi svaka žena mogla da iznese.

5. MAŠA MEMEDOVIĆ

Ćerka Jovana Memedovića svojim stilom oduševljava Srbiju već neko vreme.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas