· · Komentari: 0
trend

Ana Ivanović u modelu haljine koji je sve popularniji: Boja posebno oduševljava (FOTO)

Ana Ivanović bira spoj elegancije i sportskog izgleda.

1627633354_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ana Ivanović

Nekadašnja najbolja teniserka sveta i jedna od najlepših sportistkinja, Ana Ivanović, na najlepši način kombinuje letnje trendove.

NJen stil prate svedenost i elegancija, pa za svaku priliku bira prave komade odeće. Klasiku koja ne prolazi obožava i vidimo da je deo njenog ormara.

Pročitajte još: Modni stil olimpijske šampionke MILICE MANDIĆ ostavlja bez daha! Evo kako izgleda van terena u omiljenom odevnom komadu (FOTO)

Ponovo je dnevnom odevnom kombinacijom uspela da nas oduševi. Odabrala je koralnu haljina-košulju, midi dužine. Omiljeni letnji model mnogih žena. Iako je često u visokim potpeticala, za ovu prilku bira bele patike, kojima je postigla jednostavan dnevni izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ukoliko vam nedostaju ideje za današnji izbor garderobe, možete da napravite Aninu kombinaciju. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.