Oglas
· · Komentari: 0

Čini se da je "BARBI MANIJA" prešla i na kupaće kostime: Poznate dame u kostimima roze boje haraju plažama i snimanjima (FOTO)

Roze boja je ženstven izbor, a predrasuda je da je namenjena samo mlađim generacijama

1689229254_BARBI.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kada je u pitanju garderoba, pomama za "barbi" bojom nije ništa novo; naime, ranih dvehiljaditih Riz Viterspun je snimila kultni film "Plavuša sa Harvarda", a žene širom sveta, od sveta šou-biza do domaćica, prosto su poludele za ovom bojom.

A onda je trend utihnuo; oživela ga je Margo Robi sa predstojećim svetskim blokbasterom "Barbie".

Sve nijanse roze su ponovo u trendu, od bebiroze do ciklame; a holivudske dive su ovaj modni fenomen prenele i na plažu.

Jedna od najpoznatijih glumica današnjice Džulija Roberts "uhvaćena je" na moru, u jednodelnom kupaćem kostimu bebi-roze boje.

Foto: Profimedia

Multimedijalna diva, ikona Dženifer Lopez pozirala je u malo provokantnijoj verziji jednodelnog kostima, kajsija nijanse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Model Hejli Biber, opredelila se za dvodelnu varijantu koja je savršeno isticala njen izvajani stomak, a dodala je zanimljiv lanac za telo koji se ukrštao preko grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEM (@alemdergisi)

Kim Kardašijan je svoju novu kampanju uradila u potpunom barbi-stilu, sa bujnom plavom kosom, roze tonovima, i karakterističnim sandalama-papučama na visoku potpeticu.

Margo film promoviše na pravi način, oblačeći se u razne varijacije "barbi" lutki, a zasad je kupaći kostim ponela samo u crno-beloj boji. Čekamo na roze varijantu!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas