Oglas
· · Komentari: 0

Eva Longoria u jesenjem trendu: Spoj elegancije i poslovnog izgleda (FOTO)

Eva Longoria za novo pojavljivanje birala je odelo

1668153969_profimedia-0735298985.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Eva Longoria najpoznatija je po ulozi šarmantne Gabrijel u seriji "Očajne domaćice". Od prikazivanja poslednje epizode prošlo je tačno deset godina, a vidimo da Eva (47) i dalje pleni izgledom i gotovo da se nije promenila.

U međuvremenu, glumica je počela da se bavi i režijom, a učestvuje i na brojnim konferencijama širom sveta. Sada je bila na jednoj u Lisabonu, a pažnju je kao i uvek privukao njen odmeren izgled.

Pročitajte još: Holivudski glamur sinoć u Beogradu: Jovana Stojiljković prošetala crvenim tepihom u savršeno krojenom odelu (FOTO)

Eva voli klasične modele i dobro krojenu garderobu, a sada je njen izbor bio na odelu. Odela su se tokom ove jeseni izdvojila kao vodeći trend. Posebno su popularna ona u kompletu, iste boje. Glumica se odlučila za bež boju, pantalone su, naravno, široke, a sako duži. Uz ovakvu vrstu odela je najbolje poneti jednostavnu majicu, pa je i Eva pribegla ovom rešenju.

- Volimo dobro, moćno odelo - napisala je Eva u opisu fotogafije na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas