Oglas
· · Komentari: 0

Glumica ostavlja bez daha u izdanju koje je sinonim za stil ''starog novca'': Estetika koja je postala stvar prestiža, ali je ne mogu svi izneti (FOTO/VIDEO)

Natali Portman i Dior, neraskidiva veza prefinjene elegancije

1688398688_profimedia-0786939623-Natali-Portman.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Sofisticiranost bez previše truda, tako bi se mogao opisati izgled proslavljene glumice Natali Portman na poslednjem pojavljivanju u Parizu.

Glumica je nosila šik haljinu sa nežnim cvetovima, sa potpisom Diora. Mala bela torba, naočare za sunce i neupadljive sandale, dokaz su da je manje-više i da ne treba previše detalja za upečatljiv izgled. Portmanova je svoju smeđu kosu dužine tik ispod ramena pustila nehajno da pada.

Sve je delovalo ne previše nametljivo, a opet skupo. Estetika Old money, ili u prevodu- stari novac, sve je zastupljenija među poznatima u svetu. Jedna od predvodnica je svakako Sofija Riči, manekenka i ćerka pevača Lajonela Ričija. Čini se da njen stil pokušavaju da iskopiraju povremeno Kendal i Kajli Džener...

O čemu je zapravo reč?

Sam pojam old money fascinira decenijama, i očigledno nije nigde ni blizu da prestane, čak ni kad je u pitanju generacija koja se trudi da negira naučene forme i establišment. A old money je upravo sublimirani establišment pretvoren u slike, on bukvalno sa sobom nosi svoj miris, objašnjava Buro247.

Zamislite Hermès 24 Faubourg i miris kože sa tek uglancanog sedla, Chanel 5, kašmirski džemper (svetao, razume se)... Porodična bogatstva i internate... Jasno vam je o čemu pričamo: o životu koji kao da je Ralph Lauren reklama iz osamdesetih i devedesetih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas