· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

Hari i Megan upisuju Arčija u vrtić koji košta 20.000 evra godišnje

Princ Hari i Megan će Arči i ćerku koja će se uskoro roditi upisati u prestižni privatni vrtić.

1622534876_meganOfficial.PNG
Foto: Instagram/meghanmarkle_official

Kada Arči i sestra porastu i krenu na univerzitet imaju mnogo opcija da birjau među prestižnim fakultetima, ali jedno je sigurno - studiraće u Americi.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović ponela najmodernije cipele sezone: Evo kako je pevačica uklopila trendove i pratila tenis (FOTO)

Megan i Hari se dvoume između dve privatne škole

Pre toga, Arči treba da krene u školu, a roditelji su se, po svemu sudeći, odlučili za Montesito u Laguna Blanki, nedaleko od njihove kuće. Ova škola je privatna, veoma cenjena i prestižna. Godinu dana u ovoj školi košta 20.000 evra. Moto škole je "Slavimo individualnost".

Na drugom mestu njihove top liste škola nalzi se ekskluzivna Krejn kantri škola (Crane Country School) koja, takođe, košta oko 20.000 evra godišnje, a njihova mantra glasi: Disciplina i radost idu ruku pod ruku!

Megan su svi izbegavali u školi

Ćerka će biti Dijana
U kladionicama su kvote za ime ćerke princa Harija najmanje za Dijanu.

Megan Markl je nedavno dala intervju u kojem je ispričala da je njen pubertet bio "brutalan", jer se borila sa težnjom da bude srećna i da se uklopi.

 

Vojvotkinja od Saseksa (39) je ispričala da se mnogo mučila i osuđivala sebe zbog težine. Tvrdi da sa njom niko nije hteo da ruča u školskoj kantini.

Pročitajte još: One diktiraju modu: Slavna manekenka Irina ŠAJK i njena ćerkica Lea su prave modne trendseterke (FOTO)

Za 33. rođendan megan je otvorila blog "The Tig" na kojem je otvorila dušu i ispričala o teškom periodu odrastanja.

- Moja škola je imala klike, pa su se devojke delile na crnkinje i belkinje, Filipinke i Latino devojke

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.